Bibliotheek

Een nieuwe ontmoetingsplek voor Uithoorn

Met de nieuwe bieb in Uithoorn krijg jij er als inwoner van Uithoorn en de Kwakel, een nieuwe ontmoetingsplek bij. En ook nog eens aan de Amstel! Hoe leuk is dat?

Iedereen van jong tot oud is welkom en bovendien is er veel te doen. Je kunt boeken komen lenen of in een van de lekkere luie stoelen lezen. Wil je beter leren omgaan met computers? Dan is daar in de nieuwe bieb volop de gelegenheid voor. Maar dat is nog lang niet alles. Even rustig werken of loungen hoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast komt er een heus podium voor voorstellingen of om kennis te delen met anderen. Er is straks voldoende ruimte om workshops te geven en vanzelfsprekend zijn scholen van harte welkom.

In de zomer van 2022 wordt de nieuwe vestiging in Uithoorn geopend.

INFORMATIE

MEER TE BEZOEKEN

De stichtingen in de gemeente Uithoorn die zich bezighouden met de historie van beide gemeenschappen zijn Stichting De Kwakel Toen…

Kom naar het Filmtheater Gerrit, want daar worden meerdere keren per week blockbusters, Arthouse, kinderfillms, thrillers en alle andere genres…

Dwars door Uithoorn loopt de Stelling van Amsterdam, bestaande uit een 135 kilometer lange dijk en een veertigtal forten.

Het is een boerenmuseum over leven, gebruik, voorwerpen van rond 1900.Veel spullen te kijken, indruk op te doen.