Boekpresentatie Winston Carrilho, Uithoorn

15 mei

Winston Steven Carrilho woont in Uithoorn en schreef een even aangrijpend als positief boek over zijn ziekte MS: ‘Mijn strijd tegen MS (-wanneer het leven andere plannen met je heeft.’). De presentatie is in handen van Peter Borghaerts. Winston wordt geïnterviewd, beantwoordt vragen vanuit het publiek en zal enkele passages voorlezen.

Zijn uitgever: “Mijn strijd tegen MS. Een persoonlijk verhaal over Multiple Sclerose (MS), een ingrijpende chronische aandoening van het centrale zenuwstelsel. Winston Carillho (1970) werd in 2005 gediagnosticeerd met MS, en was binnen vijf jaar rolstoelafhankelijk. Hij werd depressief, had een drankprobleem, was blut en raakte alles kwijt. Hij voelde zich waardeloos omdat zijn leven achteruit ging en hij het gevoel had dat hij geen deel meer uitmaakte van de maatschappij. Nadat Winston zijn dieptepunt had bereikt, overwon hij zijn depressie.

Met zijn positieve instelling, doorzettingsvermogen en wilskracht wil hij nu anderen inspireren om alles uit het leven te halen. In nuchtere, persoonlijke en zeer toegankelijke stijl geschreven. Met kleurenfoto’s en -portretten.”

Het boek is nu te koop bij Bruna Amstelplein en The Read Shop Zijdelwaard.

pagina’s: 106

MEER INFORMATIE

Begintijd: 19:30
Eindtijd: 21:30
AANMELDEN

ADRES

Geniet aan de Amstel

Marktplein 2A,

1421 AC Uithoorn