Musicalstudio Shanna Elleswijk

PERFORMANCE ART

Ontdek je talent bij Musicalstudio Shanna Elleswijk!

Bij Musicalstudio Shanna Elleswijk draait alles om jouw passie voor dans, zang en theater. Wij bieden een inspirerende omgeving waarin je je talenten kunt ontdekken en ontwikkelen, onder begeleiding van ervaren professionals. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, jong (vanaf 7 jaar) of iets ouder bent, bij ons ben je welkom!

Komend jaar vieren we een bijzondere mijlpaal: onze 20ste musicalproductie in Theater de Griffioen in Amsterdam! Ben jij klaar om mee te doen en schitteren op het podium?
Doe dan mee aan onze (gratis) auditie-workshops begin september. Dit is dé kans om kennis te maken met onze studio, de docenten en je medecursisten. Ontdek of jij een rol wilt spelen in onze volgende spetterende show!

Wij repeteren elke donderdagmiddag en -avond (m.u.v. schoolvakanties) in de Brede School in Uithoorn. De voorstellingen vinden op 24 en 25 mei 2025 plaats!

Meld je binnenkort aan via onze website www.dancestudioshannaelleswijk.nl voor onze nieuwe productie en zet de eerste stap naar een onvergetelijke ervaring op het podium. We kunnen niet wachten om jouw talent te zien stralen!

FOTO'S

CONTACT

Postadres
Dirk Schäferhof 30
Uithoorn 1421 KE
Map It

T. 0657624474
E. musicalstudioshannaelleswijk@gmail.com
W. www.dancestudioshannaelleswijk.nl/