Stichting Crea

VERENIGINGEN | COLLECTIEVEN

Stichting Crea biedt in het prachtige Fort aan de Drecht in Uithoorn creatieve cursussen aan voor jong en oud op het gebied van tekenen, schilderen, fotografie, beeldhouwen, edelsmeden, handdraaien met klei en keramiek.

De cursussen voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 18 jaar vinden plaats op woensdagmiddag en zaterdagochtend. Op woensdagmiddag tekenen en schilderen en op zaterdagochtend boetseren, pottenbakken en edelsmeden. De docenten enthousiasmeren de kinderen creatief bezig te zijn en leren hen om te gaan met verschillende materialen.

CREA biedt ook creatieve cursussen aan voor volwassenen. Het aanbod is heel divers en bestaat uit: edelsmeden, keramiek, handdraaien, beeldhouwen, schilderen, gemengde technieken, portrettekenen en fotografie voor verschillende niveaus. We werken in kleine groepen van maximaal 12 cursisten zodat er veel persoonlijke aandacht is voor iedereen. De cursussen starten meestal in september en bestaan uit 24 lessen. Ook bieden we een aantal kortere cursussen van 8 of 12 lessen aan. Bij de meeste cursussen is het mogelijk om in te stromen gedurende het jaar. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Voor meer informatie over alle cursussen verwijzen we u graag naar onze website www.crea-uithoorn.com.

WERK

CONTACT

Grevelingen 56
1423 NR Uithoorn

T. 06-47849113
E. crea@xs4all.nl
W. www.crea-uithoorn.com