Astrid van Zelst / Kleur is Kracht

SCHILDEREN | TEKENEN

Zit je niet lekker in je vel, vol hoofd, zoek je ontspanning? Creativiteit helpt.

Mijn naam is Astrid van Zelst, kunstzinnig vaktherapeut beeldend van Kleur is Kracht in Uithoorn en ik help jou om weer goed in je vel te komen door middel van creativiteit.

Zakken van je hoofd naar je handen door tekenen, schilderen en boetseren, waardoor je meer rust en ontspanning kunt gaan ervaren.

Bij mij ga je in alle rust aan de slag met creativiteit als je niet lekker in je vel zit of als je op zoek bent naar me-time, ontspanning en als je de helende werking van creativiteit wilt ervaren. Je hoeft het niet alleen te doen. Ik help je daar graag bij. Wil jij ook eens kennismaken met kunstzinnige therapie, bel dan voor een afspraak.

Behalve individuele begeleiding en therapeutisch werken geef ik ook inspirerende workshops tekenen, schilderen, boetseren, viltwol, speksteen, creatief schrijven, artjournal en SoulCollage. Voor jong en oud leuke creatieve activiteiten.

Voor meer informatie ga je naar mijn website www.kleuriskracht.nl en inspiratie kun je vinden op mijn socials en op mijn YouTubekanaal.

Graag tot ziens!
Creatieve groet, Astrid

WERK

CONTACT

Fermoor 72
1423 ED Uithoorn

T. 06-14904491
E. astrid@kleuriskracht.nl
W. www.kleuriskracht.nl

MEER SCHILDEREN | TEKENEN

Ik ben Ellen Schot, kunstschilder en gespecialiseerd in het schilderen van portretten. Meestal werk ik met olieverf op doek.

Het werken met glasverf biedt nieuwe artistieke mogelijkheden. Met een levendige kleurenpalet en oog voor detail geeft ik glazen objecten…

Naast gebruik van olie, acryl, aquarel en zeefdruk, gebruik ik de Ipad. Met een Apple Pencil teken ik met een…

Jan Nijland is docent bij Crea Uithoorn en geeft daar op donderdagmiddag schilderen in gemengde technieken. Jan is meer animator…

Arlet is docente teken- en schilderen bij Stichting Crea in Uithoorn. Zij geeft drie cursussen, het Open atelier, Portrettekenen en…