C.O.V. Amicitia

MUZIEK

Amicitia is een amateurkoor dat al meer dan 65 jaar concerten geeft en zich richt op het klassieke repertoire. Oratoria, requiems en missen worden jaarlijks meerdere malen uitgevoerd, ondersteund door een professioneel orkest en solisten. Wekelijks oefenen wij in de aula van het Thamen College onder de bezielende leiding van Toon de Graaf (dirigent) en Eric Jan Joose (pianist). Muziek verbindt mensen, zingen is naast een fijne bezigheid ook heel goed voor je lichaam, je ademhaling wordt getraind en je longen geoefend. Ons koor bestaat uit ongeveer 70 leden, deze komen voornamelijk uit Uithoorn, maar ook uit de omliggende gemeenten zoals Amstelveen, Mijdrecht e.a.

Naast de concerten die we geven in Uithoorn en Mijdrecht proberen we ook eens in de paar jaar een koorreis naar het buitenland te maken. In 2022 zullen we in Duitsland/Paderborn, in de concertzaal van een klooster, het Requiem van Brahms uitvoeren. Eerder zijn we in Parijs geweest en daar heeft in de Madeleine het Requiem van Fauré geklonken.

Op onze website www.amicitia-uithoorn.nl kunt u o.a. onze concertagenda raadplegen.

CONTACT

Amstelkade 110A
1427 AS Amstelhoek

T. 06-48983313
E. secretaris@amicitia-uithoorn.nl
W. www.amicitia-uithoorn.nl

MEER MUZIEK

Muziekvereniging Tavenu uit De Kwakel bestaat uit een blaasorkest en een steelband.

Muziekvereniging Tavenu uit De Kwakel bestaat uit een blaasorkest en een steelband.

Ik ben geboren in 1998 en ben een Americana-pop singer-songwriter.

Het Amstel Blazers Collectief bestaat sinds 2015 en is gevestigd in Uithoorn. Het orkest bestaat uit zo’n 20 enthousiaste muzikanten.

Met ruim 20 jaar leservaring, ben je bij mij aan het juiste adres voor alle gitaarstijlen en –technieken.

ALLE KUNSTMAKERS MUZIEK