Gitaarschool Uithoorn

MUZIEK

Ik ben in 2003 afgestudeerd aan het conservatorium van Amsterdam en gaf tijdens mijn studie reeds gitaarles. Inmiddels heb ik ruim 20 jaar leservaring en ben je bij mij aan het juiste adres voor alle gitaarstijlen en –technieken.

Ik probeer in mijn lespraktijk op alle niveaus het plezier van muziek maken te delen. Gebruikmakend van moderne nummers, maar ook klassiekers, kun je als leerling bij mij de gitaar van A tot Z onder de knie krijgen.

Ik ben ook als gitaardocent en bandcoach verbonden aan het cultureel centrum van Hoofddorp en het online-gitaareducatieplatform JTCguitar.

Daarnaast geef ik optredens met mijn band en heb hiermee diverse awards gewonnen. In 2015 ontving ik zelfs een award voor ‘beste gitarist’. Voor meer info: johnklaver.nl

Gediplomeerd docent en in het bezit van een VOG.

CONTACT

MEER MUZIEK

Mijn naam is Jaco Kruijswijk. Ik heb piano gestudeerd aan het conservatorium in Amsterdam. In 1988 deed ik met succes…

Ik ben geboren in 1998 en ben een Americana-pop singer-songwriter.

Muziekvereniging Tavenu uit De Kwakel bestaat uit een blaasorkest en een steelband.

Het Amstel Blazers Collectief bestaat sinds 2015 en is gevestigd in Uithoorn. Het orkest bestaat uit zo’n 20 enthousiaste muzikanten.

Jij bent welkom bij Mama Coelia om te genieten van Muziekbelevingslessen: Samen zingen, samen spelen op instrumenten, zintuigprikkelende activiteiten op…

ALLE KUNSTMAKERS MUZIEK