NinaLynn

MUZIEK

Hallo, ik ben NinaLynn. Ik ben geboren in 1998 en ben een Americana-pop singer-songwriter. Emmylou Harris, Taylor Swift, Norah Jones, Eva Cassidy zijn zangeressen die mij inspireren voor mijn eigen composities. “Haar stem raakt je tot diep in je ziel”, schreef een recensent. Dat vind ik een groot compliment.

Ik heb voorprogramma’s verzorgd voor shows van Tim Grimm, de Molly Tuttle Band en Hugh Moffatt. Zij waren allemaal erg pleased met mij. In februari 2021 kwam mijn eerste album uit, genaamd “Hummingbird”. Dit album is geproduceerd door musicus/producer Janos Koolen die heeft samengewerkt met o.a. Douwe Bob, Frederique Spigt, Sjors van der Panne. Het album stond in maart 2021 op nummer 1 in de Euro Americana Chart.

Ik hoop met mijn liedjes mensen bij elkaar te brengen en te zorgen voor een gevoel van verbinding door het schrijven van herkenbare en persoonlijke liedjes.

WERK

CONTACT

Heijermanslaan 17
1422GT Uithoorn

T. 06-20067415
E. info@ninalynn.nl
W. www.ninalynn.nl

MEER MUZIEK

Jij bent welkom bij Mama Coelia om te genieten van Muziekbelevingslessen: Samen zingen, samen spelen op instrumenten, zintuigprikkelende activiteiten op…

Het Amstel Blazers Collectief bestaat sinds 2015 en is gevestigd in Uithoorn. Het orkest bestaat uit zo’n 20 enthousiaste muzikanten.

Met ruim 20 jaar leservaring, ben je bij mij aan het juiste adres voor alle gitaarstijlen en –technieken.

Muziekvereniging Tavenu uit De Kwakel bestaat uit een blaasorkest en een steelband.

Boukje Jonkheer heeft schoolmuziek en blokfluit gestudeerd aan het Twents Conservatorium en het Utrechts Conservatorium. Na het afronden van beide…

ALLE KUNSTMAKERS MUZIEK