Ireen van Bijnen - Zang/Muziek

MUZIEK

Mijn naam is Ireen van Bijnen. In mijn kleine studiootje in de achtertuin van mijn huis geef ik piano- en zangles aan jong en oud. Ik streef er in mijn lessen naar, dat iedere leerling in zijn of haar eigen tempo vooruit kan komen. Bij de pianolessen besteed ik veel aandacht aan noten leren lezen en spelen a prima vista (direct van blad spelen), en aan samenspel (spelen met begeleidingen op cd, spelen van duetten). Bij de zanglessen is er behalve voor stemvorming veel aandacht voor noten leren lezen en van blad leren zingen (voor wie dat wil), voor het zingen in verschillende genres en voor het zingen met begeleiding van muziekbanden of met live pianobegeleiding.

Daarnaast treed ik op in diverse settingen: als zangsoliste bij koren en/of orkesten, als zangeres bij huwelijk, doop of uitvaart, als pianist/begeleider bij andere solisten of bij koren, als zangeres bij solorecitals of bij optredens in zorginstellingen.

CONTACT

Laan van Meerwijk 52
1423 AK Uithoorn

T. 06-50445100
E. ireenvanbijnen@live.nl
W. www.ireenvanbijnenzangmuziek.nl

MEER MUZIEK

Jij bent welkom bij Mama Coelia om te genieten van Muziekbelevingslessen: Samen zingen, samen spelen op instrumenten, zintuigprikkelende activiteiten op…

Muziekvereniging Tavenu uit De Kwakel bestaat uit een blaasorkest en een steelband.

Muziekvereniging Tavenu uit De Kwakel bestaat uit een blaasorkest en een steelband.

Ik ben geboren in 1998 en ben een Americana-pop singer-songwriter.

Mijn naam is Jaco Kruijswijk. Ik heb piano gestudeerd aan het conservatorium in Amsterdam. In 1988 deed ik met succes…

ALLE KUNSTMAKERS MUZIEK