Pete Bog's Bigband

MUZIEK

Soepele Swing, vette Blues, opzwepende Latin, strakke Funk en dampende Rock. Pete Bog’s Bigband heeft het allemaal op het repertoire staan. De band bestaat uit 5 saxofoons, 4 trombones, 4 trompetten en een 4-koppige ritmesectie. Allen stuk voor stuk enthousiaste en gedreven muzikanten onder artistieke leiding van Gerard Kleijn, actief als trompettist in binnen- en buitenland, docent, workshopleider en dirigent van diverse bigbands. Heidy Crooymans is de vaste zangeres.

Pete Bogg’s Bigband treedt regelmatig op in de buurt maar kan ook een apart avondvullend programma met u samenstellen. Dit kan als achtergrondmuziek bij recepties of barbecues dienen of als voorgrondprogramma in een zaal of podium. Indien het weer het toelaat kunnen we ook een optreden buiten verzorgen.

De kosten voor een optreden is afhankelijk van het programma en willen we graag in een persoonlijk gesprek bespreken. U kunt contact opnemen met het bestuur van de bigband, bestaande uit Edwin Vos, Kees de Bree en Ilse van Straaten. Via email te bereiken op info@pbbb.nl. Verdere informatie is te vinden op www.pbbb.nl.

CONTACT

Gooimeer 9
1423 DP Uithoorn

T. 06-47050595
E. sinfo@pbbb.nl
W. www.tavenu-dekwakel.nl

MEER MUZIEK

Amicitia is een amateurkoor dat al meer dan 65 jaar concerten geeft en zich richt op het klassieke repertoire.

In mijn kleine studiootje in de achtertuin van mijn huis geef ik piano- en zangles aan jong en oud.

Muziekvereniging Tavenu uit De Kwakel bestaat uit een blaasorkest en een steelband.

Het Amstel Blazers Collectief bestaat sinds 2015 en is gevestigd in Uithoorn. Het orkest bestaat uit zo’n 20 enthousiaste muzikanten.

Ik ben geboren in 1998 en ben een Americana-pop singer-songwriter.

ALLE KUNSTMAKERS MUZIEK